Κατασκευή ιστοσελίδων

Home Κατασκευή ιστοσελίδων

Υπάρχουν 4 βήματα που σας χωρίζουν από μια πετυχημένη παρουσία στο διαδίκτυο.

Θέτοντας στόχους για την ιστοσελίδα και αναλύοντας τους

Σημειώστε για ποιον λόγο θέλετε να σας βρίσκουν στο internet.. Επιθυμείτε απλά να προβάλλετε την επιχείρηση σας, μέσω μίας ιστοσελίδας? Μήπως θέλετε να πουλάτε τα προϊόντα σας και στο διαδίκτυο από το e-shop σας? Θέλετε απλά να εκφράζεστε και να ακούτε τις απόψεις των άλλων πάνω στα δικά σας πιστεύω, μέσω ενός blog? Μήπως θέλετε απλά μία ιστοσελίδα που αργότερα θα σας βοηθήσει σε άλλα παράλληλα έργα, όπως ένα φόρουμ? Τι είναι αυτό που περιμένετε από την ιστοσελίδα σας και τι θέλετε να προσφέρετε στους επισκέπτες σας?

Γνωρίζοντας από πριν τις ανάγκες σας, βοηθάτε στην επιτυχία της ιστοσελίδας σας & στην ακόμα καλύτερη ανάπτυξη της.

Αναλύοντας, σχεδιάζοντας, υλοποιώντας την ιστοσελίδα

Αναλύστε μας διεξοδικά πώς έχετε φανταστεί την ιστοσελίδα σας, μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια. Θέστε μας στόχους τόσο ως προς τις λειτουργίες που θέλετε να περιέχει η ιστοσελίδα σας, όσο και προς το γραφιστικό κομμάτι που αφορά απλά την εμφάνιση. Έχετε κάποια πρότυπα ή μήπως κάποια ιδέα, ακόμα καλύτερα. Εμείς αναλόγως των αναγκών σας, θα σας υποστηρίξουμε με όλες τις γνώσεις και τα εφόδια μας! Θα σας εφοδιάσουμε με μία πλήρως λειτουργική ιστοσελίδα, γεμάτη εφαρμογές της αρεσκείας σας για εσάς και τους επισκέπτες σας, άκρως εντυπωσιακή και πάντα βάσει των δικών σας αρχικών σχεδίων και αναγκών γιατί μας αρέσει να αγαπάτε και να παθιάζεστε με την ιστοσελίδα σας!

Ακόμα και η πιο σύνθετη ιστοσελίδα, πάντα ξεκινάει με ένα όμορφο σχέδιο από μολύβι πάνω σε ένα κομμάτι χαρτί…

Προώθηση ιστοσελίδας

Αναλόγως των αναγκών και των στόχων σας, προσδιορίστε το μέγεθος της προώθησης που θα χρειαστεί η ιστοσελίδα σας. Θα σας προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις, θα σας γνωρίσουμε όλες τις μεθόδους, και θα συνδυάσουμε όλα τα δυνατά μέσα, για να γίνει γρήγορα γνωστή η ιστοσελίδα σας, φέρνοντας επισκέπτες και αναγνωρισιμότητα. Θα σας παρουσιάσουμε τα πλεονεκτήματα κάθε μεθόδου προώθησης, και θα καταλήξουμε μαζί στο καλύτερο δυνατό marketing plan για την ιστοσελίδα σας!

Προσπέρασε τον ανταγωνισμό, γίνε γνωστός, βγες πρώτος, και μην ασχολείσαι με τους υπόλοιπους…

Συντήρηση και αξιοποίηση ιστοσελίδας

Μία ιστοσελίδα δεν τελειώνει στον σχεδιασμό, την κατασκευή και την προώθηση της. Είναι ένας ζωντανός οργανισμός και θα χρειαστεί την περιποίηση σας τόσο για την συντήρηση της, όσο και για την καλυτέρευση της. Θα είμαστε δίπλα σας για την σωστή συντήρηση της ιστοσελίδας σας και για τον εμπλουτισμό της με νέες τεχνολογίες και τις νέες σας ιδέες! Η τεχνολογία και οι εφαρμογές διαδικτύου δεν σταματούν ποτέ να εξελίσσονται, και θα σας βοηθήσουμε να παρέχετε στους επισκέπτες σας κάθε δυνατό τρόπο για να συνεχίσουν επιστρέφουν σε εσάς!

Evoweb σημαίνει εξέλιξη ιστοσελίδων.. Εξέλιξη για την δική σας μοναδική και πολυδιάστατη ιστοσελίδα!

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα!