Δυναμική ιστοσελίδα

Home Κατασκευή ιστοσελίδων Δυναμική ιστοσελίδα

Η δυναμική ιστοσελίδα αποτελεί την εξέλιξη της στατικής ιστοσελίδας. Μία δυναμική ιστοσελίδα αποτελείται από σύνθετες μορφές ηλεκτρονικών αρχειων και μπορεί να περιέχει σχεδόν τα πάντα όπως κείμενο, εικόνες, βίντεο, γραφικά στοιχεία, διαδραστικά μενού, εφαρμογές διαφόρων μορφών και πολλά ακόμα.

Με την χρήση των πιο διαδεδομένων και σύγχρονων CMS (Content Management System), καταφέρνουμε να αλλάζουμε το περιεχόμενο τους και ουσιαστικά ολόκληρη την δυναμική ιστοσελίδα χωρίς καθόλου γνώσεις προγραμματισμού!

Η δυναμική ιστοσελίδα αποτελει την πιο συχνή επιλογή για την παρουσία στο διαδίκτυο, για τους ακόλουθους λόγους:

  • Το περιεχόμενο τους μπορεί να αλλαχτεί εύκολα από τον κάτοχο της ιστοσελίδας, χωρίς την παρέμβαση προγραμματιστή.
  • Διαθέτουν απεριόριστες δυνατότητες σε θέμα εμφάνισης και λειτουργικότητας με αποτέλεσμα να καλύπτουν τεράστιο πεδίο σε θέματα χρησιμότητας.
  • Προσφέρουν αλληλεπίδραση με τους χρήστες της ιστοσελίδας σας, αυξάνοντας την επικοινωνία σας μαζί τους.

Η δυναμική ιστοσελίδα όμως εμφανίζει και τα παρακάτω μειονεκτήματα:

  • Μεγαλύτερο κόστος δημιουργίας από την στατική ιστοσελίδα
  • Περισσότερες απαιτήσεις σε θέμα φιλοξενίας και σχεδιασμού.

Εάν επιθυμείτε να έχετε παρουσία στο διαδίκτυο με μία ιστοσελίδα που να καλύπτει όχι μόνο την παροσία σας, αλλά και πιο σύνθετα θέματα, αν θέλετε να τροποποιείτε μόνοι σας το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας και αν γνώμονας σας είναι το value for money τότε η δυναμική ιστοσελίδα αποτελεί την ιδανική λύση για την εμφάνιση σας στο διαδίκτυο.

Μπορούμε να σχεδιάσουμε μία άκρως εντυπωσιακή δυναμική ιστοσελίδα, ακριβώς όπως την φαντάζεστε με πολλά πρόσθετα όπως ενσωμάτωση social media, flash intro, gallery φωτογραφιών, φόρμες επικοινωνίας, φόρμες παραγγελίας, εισαγωγή newsletter, σύνδεση χρηστών με δημιουργία αναλυτικού προφίλ, απλά συστήματα διαχείρισης κ.α.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα!