Στατική ιστοσελίδα

Home Κατασκευή ιστοσελίδων Στατική ιστοσελίδα

Η στατική ιστοσελίδα αποτελεί την πρώτη μορφή ιστοσελίδας που εμφανίστηκε στο διαδίκτυο. Μίαστατική ιστοσελίδα αποτελείται από απλά ήλεκτρονικά έγγραφα, που συνδέονται μεταξύ τους. Μπορεί να περιέχει κείμενο, εικόνες, βίντεο και κάποια γραφικά στοιχεία.

Αν και αποτελεί την απλούστερη μορφή ιστοσελίδας σήμερα, η στατική ιστοσελίδα αποτελεί καλή επιλογή, για τους ακόλουθους λόγους:

  • Η δημιουργία, η σχεδίαση και η φιλοξενία της δεν απαιτεί μεγάλο κόστος χρημάτων, με αποτέλεσμα να είναι προσιτή.
  • Απαιτεί μικρό σχετικά χρόνο για την δημιουργία της.
  • Φορτώνει πολύ γρηγορότερα από τις υπόλοιπες ιστοσελίδες.

Η στατική ιστοσελίδα εμφανίζει τα ακόλουθα μειονεκτήματα:

  • Δυσκολία στην αλλαγή/τροποποίηση του περιεχομένου της.
  • Λιγότερες δυνατότητες σε σχέση με την δυναμική ιστοσελίδα.

Εάν επιθυμείτε να έχετε παρουσία στο διαδίκτυο, χωρίς να δαπανήσετε πολλά χρήματα, και το περιεχόμενο της σελίδας σας δεν χρειάζεται διαρκώς ενημέρωση ή αλλαγές, τότε η στατική ιστοσελίδα αποτελεί την ιδανική λύση για εσάς.

Στην evoweb, προσπαθούμε πάντα με κριτήριο την αποτελεσματικότητα, την λειτουργικότητα και τις μελλοντικές ενημερώσεις της σελίδας, να αποφεύγουμε τις στατικές ιστοσελίδες για τους πελάτες μας, και να επεξεργαζόμαστε project δυναμικών ιστοσελίδων, που θα αφήσουν αρκετά πιο ικανοποιημένους τους πελάτες μας και τους επισκέπτες τους!

Μπορούμε να σχεδιάσουμε για εσάς μία πολύ εντυπωσιακή στατική ιστοσελίδα, με διάφορα πρόσθετα όπως χάρτες, παρουσιάσεις προιόντων, υπηρεσιών ή επιχείρησης, ενσωμάτωση social media, φόρμες επικοινωνίας, gallery φωτογραφιών και πολλά ακόμα!

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα!